A barátaimmal való közös koktélozás már egyfajta rutinná vált számunkra, amit legalább havonta egyszer megtartunk, de általában többször is sor kerül rá. Tegnap este is egy ilyen alkalomból ültünk össze, ami már nagyon hiányzott.

Az egyikőnk éppen most költözött új lakásba, ráadásul egy sajátot tudhat magáénak, szóval volt mit ünnepelni. Értelemszerűen manapság az foglalkoztatja, hogy milyen lakásbiztosítást válasszon, hiszen annyiféle biztosító és lakásbiztosítás akció létezik a piacon. Ugyanakkor az akciós lakásbiztosításnál jobban foglalkoztatja, hogy egy sok mindent lefedő biztosítást tudjon kötni, mert szeretné a lehető legszélesebb körben bebiztosítani magát.

Szerencsére vannak a csapatban többen is, akik eléggé járatosak ezügyben, úgyhogy tudtak mit ajánlani neki. Úgy tűnik nagy egyetértés van köztük abban, hogy a Pannonsafe a legszélesebb kínálattal rendelkező cég, mert nagyon sok biztosító partnerrel állnak összeköttetésben. 

Lakásbiztosítási kínálatukban szerepel kisállat, háziállat biztosítás, de ezen túl megtalálható még a tűz nélküli füst és koromszennyezési károk esetére nyújtott fedezet, vandalizmus vagy graffiti által keletkezett, illetve kívülről történt beázás, csőtörés esetén nyújtott anyagi segítségnyújtás is. Az iménti felsorolás nem teljeskörű, viszont nagyon részletes információkat találunk a pannonsafe.hu weboldalán, ha tovább szeretnénk tájékozódni. Még napelemre, napkollektorra is van náluk fedezet.

Vállalatok, magánszemélyek és önkormányzatok is bizalommal fordulhatnak hozzájuk, mert mindenki számára a profiljának legmegfelelőbb segítséget tudják nyújtani. Ezen felül 17 éves szakmai múlttal rendelkeznek, így nem kell aggódni amiatt sem, hogy esetleg nem a megfelelő emberek kezébe adjuk pénzügyeinket.