Már régóta futó koktél-szerviz vállalkozásunkba beérkezett, mint kiderült működésünk eddigi legjobb megrendelése. Nem azért volt a legjobb, mert annyira sokat fizetett volna, vagy olyan extrém helyen és időben lett volna, egyszerűen, csak szuper élményekkel gazdagodtunk.

A történet ott kezdődött, hogy egy rendkívül kedves fiatal nő, sőt inkább lány felhívott minket és érdeklődött a szolgáltatásaink, valamint az áraink után, mert szeretett volna egy tökéletes koktél bárt az esküvőjükre, hisz a nagy napjuk tematikájába tökéletesen bele illik.

El is indult a lebonyolítási procedúra, mi összeválogattunk egy 7 koktélból álló, továbbá még rövid italok és persze „long drink” -ekből álló válogatás. És megbeszélés szerint a mobil standunkat is kidekoráltuk olyanra, ami megint csak, jól reprezentálja az ifjú párt és az esküvő hangulatát.

A kollegámmal, ketten voltunk a pultban az esküvő alatt. A fogyasztásban úgy egyeztünk meg, hogy egy bizonyos összegig korlátlan, utána pedig 50%-os kedvezménnyel lehet hozzá jutni a hőn áhított koktélhoz. Az ifjú pár még azt is felajánlotta, hogy az étkeztetésben is részesültünk, ami annyit tesz, hogy mind a vacsorából, mind a desszertből kaphattunk.

esküvői videósVolt egy külön kis asztal, ahol a „staff” ült, azaz mi, az esküvői videós, valamint a ceremónia mester.
Az esküvő napján minden flottul ment, a násznép nagyon kedves és illedelmes volt, a párról nem is beszélve és meg kell, hogy mondjam, irigylésre méltó volt a helyszín és minden, ami a dekorációt és a berendezést, valamint díszítéseket illeti. Fantasztikusan nézett ki minden, tényleg. A színösszeállítás, tényleg minden. És a legjobb, hogy még arra is odafigyelt, hogy megkérje, hogy milyen színvilágúak legyenek a koktélok, hogy minden részlet stimmeljen. Csodaszép volt az esküvő maga is, még én is egészen meghatódtam, pedig nő létem ellenére, nem vagyok egy pityergős típus.

Amikor elérkeztünk a vacsorához, mi a pultba álltunk természetesen, hiszen ilyenkor mindenki iszik is, de amikor lement a nagy forgatag, mi is gyorsan megvacsoráztunk. Mint már említettem, az esküvői videós is mellénk volt ültetve, így beszélgetésbe elegyedtünk.

Mivel mással is kezdenénk a társalgást, mint az alap kérdésekkel, hogy mióta csinálja, miért csinálja stb. Elég hamar kiderült, hogy az esküvői videós úriember egy nagyon kifinomult ízlésű, munkájában igen csak tapasztalt szakember, aki (ezt pár rövid, a telefonján mutatott videó alapján mondom), remekül végzi a munkáját. Jó ötletei vannak, szereti, amit csinál és még kedves is. Így nagyon könnyen összebarátkoztunk és élmény volt vele is tölteni az estét. Valamivel később visszaálltunk a pultba és folytattuk a munkát. Változatlanul remek hangulata volt az estének és gyorsabban telt az idő, mint azt vártuk. Azt este további részeiben is még gyakran váltottunk pár szót az esküvői videóssal, sőt mi több, felhívta rá a figyelmünket, a hogy a standunk is több ízben benne van a videókban, így ha gondoljuk, akkor a házaspártól elkérhetjük a jövőben azokat és kellő utómunkával, de felhasználhatóak egy promóciós videó részeként.

Azt gondolom, hogy ritka, amikor valaki ilyen segítőkész és körültekintő, illetve törődő más emberekkel. Hiszen nyugodtan mondhatta volna azt is, hogy a kifizetjük, átküldi nekünk a videót. De úgy tűnik, hogy vannak még rendes emberek a világon. Az ifjú pár is ezer örömmel segített később, de persze aznap este csak a mulatozásra koncentráltunk, mindannyian.

Olyan hajnali 3 óra fele lehetett, amikor megkaptuk a jelet, hogy tulajdonképpen nyugodtan elkezdhetünk csomagolni, hiszen már alig volt ott valaki a násznépből, és azok is készülődtek már hazamenni. Így mi is összecsomagoltunk és még gyorsan névjegyet cseréltünk az esküvői videóssal, mert ki tudja, hogy milyen formában fog miket összekovácsolni a sors, legközelebb.