Nagyon szeretek nyáron is a konyhában tüsténkedni, persze ilyenkor nem főzök, nem sütök, hanem finom nyári desszerteket készítek, lehetőleg úgy, hogy ne kelljen bekapcsolni semmilyen olyan eszközt hozzá, ami után meleg lesz a lakásban. A koktélozáshoz persze az is kell, hogy a konyha rendben legyen.

A konyhafelújításom egyik lépése a szekrények kicserélésén túl az volt, hogy új csapot és csaptelepet is szerettem volna. Ennek beszerelésében a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 volt a segítségemre, akik az előre egyeztetett időpontban szépen, pontosan beszerelték a csapot és a csaptelepet, így már készíthettem is a finomságokat az új konyhámban.

A vizgazfutesszerelo24.hu profi szakembereire az interneten találtam rá egy egyszerű kereső segítségével. Nagyon szimpatikusak voltak, mert pontosan le volt írva minden a honlapjukon. Nem csak a vízszereléshez értenek, hanem a duguláselhárításhoz, a fűtésszereléshez és a gázszerelési munkálatokhoz is. Engem nyilván a vízszerelés érdekelt a legjobban, így ezeket a dolgokat olvastam el a honlapon.

Nagyon sokan úgy vannak vele, hogy ezek a dolgok nem is olyan nehezek, nem is olyan bonyolultak, így maguk belevágnak akár egy csap kicserélésébe is, vagy még bonyolultabb dolgokba, mint például amilyen egy dugulás elhárítása. Az egyik barátnőm egyszer nagyon megjárta ezzel. Mindenféle vegyszert összekevert, amit valakinek a valakijétől hallott, hogy majd az leviszi a lefolyón a dugulást. A vége az lett, hogy súlyos összegekbe került az egész cső kicserélése, mert a vegyszer szétmarta az egészet.

Szóval a vizgazfutesszerelo24.hu tényleg profi szakemberei csak minőségi, alapos munkát végeznek. Azt mondják, hogy nem az a fontos, hogy egy munka gyorsan el legyen végezve, sokkal inkább az, hogy jól el legyen végezve. Ezzel én is maximálisan egyetértek.

És nem csak a javítások terén. Hisz ha az ember összespórol rá egy csomó pénzt, hogy felújítsa a konyháját, ha megveszi a legszebb holmikat hozzá, akkor azt nem lenne érdemes elrontani, tönkretenni azzal, hogy valaki olyan szereli be, rakja össze, aki nem is ért hozz valójában.

A vizgazfutesszerelo24.hu csapata több mint három évtizedes szakmai tapasztalttal rendelkezik, ami azért jelzi a szakértelmüket és a megbízhatóságukat is. Ami mellé még társul a garancia is, 1-2, de akár öt év is lehet az általuk elvégzett munkára.

Az én konyhámban is csodát alkottak, azóta is örülök neki, hogy őket hívtam fel, és egyeztettem velük időpontot. Apropó, időpont. Manapság csoda, ha valaki pontosan érkezik, de ők bizony akkor jöttek, amikorra mondták. Ez pedig még egy plusz pont az egész társaságnak. Az idő pénz, szokták mondani és bizony nem esik jól a munkából kiesve várakozni olyan valakire, aki talán meg sem érkezik.

Szerintem ez a tisztelet jele is, a szakember és az ügyfél közötti kölcsönös tiszteleté. A bizalomé, ami szintén nagyon fontos. Hisz itt a saját otthonunkról van szó, ahová beengedünk egy idegent, akire rábízzuk magunkat. Mint ebben az esetben én a konyhámat. Amit egyáltalán nem bántam meg. És azóta is csak ajánlani tudom mindenkinek a vizgazfutesszerelo24.hu csapatát, legyen szó akár víz-, akár gáz-, vagy fűtésszerelésről.