A legjobb barátnőm pár hete egy hatalmas örömhírrel szolgált a számunkra. Képzeljétek el, gyereke lesz J

Ez minden féle szempontból csodálatos hír, ők is már nagyon várják a baba érkezését, és megmondom őszintén, hogy én is. Ő az első barátnőm, akinek gyereke lesz. Ez azt jelenti, hogy elérkeztem egy újabb mérföldkőhöz. Emlékszem, hogy azt is milyen nagydolognak éltem meg, amikor egyikőnk elsőként férjhez ment. Tudtam, hogy egy hatalmas változás előtt állunk. Éreztem, hogy ez után elkezdődik az az időszak, amikor nem csak a rokonok esküvőjére vagyok meghívva a családommal, hanem a barátnőimére a párommal. Teljesen más élmény, meg kell hagyni. Aztán egyre jobb lánybúcsúkat kezdtünk szervezni, amelyeknek alap elemei voltak a koktélok.

Bár az alkoholos italok most egy kicsit háttérbe fognak szorulni, de rendezünk a barátnőnknek egy babaváró bulit. Lesz ott minden féle finomság, és ami még fontosabb, jó hangulat. Amikor összeültünk a lányokkal megbeszélni a részleteket, hogy mikor és hol tartsuk, milyen kaják legyenek, akkor szóba jött az ajándék kérdése is. Abban maradtunk, hogy veszünk közösen egy nagyobb értékű hasznos ajándékot, és e mellé még mindenki visz külön valami kis apróságot.

Igaz, hogy nem volt könnyű közös dűlőre jutni annak a kapcsán, hogy mi legyen a közös ajándék, végül mégis sikerült meghoznunk a döntést. A babakocsi kapta a legtöbb voksot. Nagyon jó ötletnek tűnt, viszont azt egyikünk sem gondolta volna, hogy ilyen drága lesz. Mondjuk, ahonnan mi rendeltünk, ott még igazán olcsón lehet babakocsikat találni, de amúgy eléggé zsebbe nyúlós termékről van szó.

Nem is gondoltam volna, hogy ennyi fajta babakocsi van. Csak azon az oldalon ahonnan rendeltünk nyolc féle terméket találtunk, köztük a sport babakocsikat. Nyílván valamiben mindegyik eltér egymástól, bár számomra majdnem mindegyik egyformának tűnt. Mi végül egy lila sport babakocsit rendeltünk, mivel a baba kislány lesz. Ezt sokáig fogják tudni használni, mivel majdnem harminc kilót is megbír, és egészen öt éves korig használható. Nagyon könnyű összecsukni, így a tárolásával sem lesz gondjuk. A háttámláját több fokozatba is lehet állítani, egészen az ülő pozíciótól a fekvőig. A kocsi aljában pedig egy nagy kosár található, amely sokat segíthet bevásárlás során is. Magához a kocsihoz pedig lábzsák is tartozik. Ez nyilván télen fog nagyon jól jönni, és ez azért is fontos, mivel egy sétálni imádó családról van szó, tehát biztos, hogy akkor is úton lesznek, amikor hidegebb idők járnak majd. Ahhoz, hogy még többet megtudjunk erről a termékről megnéztünk róla egy rövid videót, amit a kocsi leírásánál találtunk. Elég sokat segített ez a döntéshozásban.

Egy baba érkezése előtt a szülőknek nagyon sok mindent meg kell tervezni, be kell szerezni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon nagy segítséget nyújtunk nekik ez által az ajándék által. Jövő héten meg is tartjuk az ünnepséget, és átadjuk neki az ajándékot. Emellé még külön, én vettem neki egy pingvin mintás nyáladzót. Nagyon kis aranyos, szerintem nekik is tetszeni fog.

Jaj, már úgy várom, hogy átmehessek hozzájuk babázni, biztos nagyon jól ki fogunk jönni egymással.