Az egyedi pólók készítésének jelentőségét marketing szempontból is érdemes megfontolnunk. Egy barátomék nem olyan rég nyitottak egy koktél bárt a belvárosban. A szokásos marketing lépéseket követték, de még szerették volna ha valami egyedi tulajdonságot is magukévá tehetnének, amiről messze földön híresek lehetnénk. Valami olyasmit kerestek, ami csak rájuk lesz jellemző.

Így jutottak el oda, hogy este leültek és átbeszélték, hogy mit tehetné még egyedibbé a bárt és kitaláltak egy remek megoldást.

A pincéreknek most is egyenruhájuk van, de ők arra jutottak hogy még jobb lenne ha úgy lenne egységes a kinézetük, hogy még egyedi is lenne. Ezért minden italfajtához, koktélhoz egy egyedi póló készítését rendelték.

Az alkoholmentes koktélokhoz a rózsaszínt, a likőrökhöz a kéket, a zöld színt pedig a sörökhöz társították. A sárga színt megkapták az alkoholos koktélok., a gyümölcsös koktélok a narancssárga színt kapták meg. A pólók színe is utalt a koktél fajtájára. Így már majdnem mindegyik ital kategória kapott egy színt de a jövőben ahogy a bár és a kínálata növekedni fog úgy tudnak új színeket hozzáadni. Ez egy teljesen egyedi arculatot ad a helységnek. Ez az egyedi arculat segíti a fiatalokat abban, hogy egy igazán exkluzív, igényes, egyedi helyen koktélozzanak, minőségi időt tölthessenek el együtt.

Mindezt egy egyedi pólók készítésével foglalkozó céggel egyeztették. Ők vállaltak, hogy prémium minőségi anyagokra rányomtatják a bár lógóját és a feliratokat, a koktélos poharakat, benne a koktéllal, díszítve gyümölccsel, esernyővel. A színes pólókra a terv az volt, hogy fekete, ezüst, a fekete, szürke pólókra fehér betűkkel kerül fel a minta és a felírat. Közösen megbeszélték mi az ami megvalósítható, sőt segítettek az elhelyezés és betűtípusok megtervezésében is. A nagyobb létszám miatt (körülbelül 20 pincért foglalkoztatnak változó beosztásban) több pólót kellett készíttetniük. Ekkora darabszám felett a cég transzfer- vagy szitanyomással esetleg digitális nyomtatással oldja meg.

Az árakról telefonon tudtak érdeklődni. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak és bármilyen kérdésük adódott a barátoméknak, a cégnél készek voltak mindenre válaszolni. Így rá is bólintottak az egyedi pólók készítésére.

Egyedi póló