Életünk azon szakaszába léptünk, amikor egymást érik a kerek számos születésnapok. Egyre többen tesszük fel pörögni a B oldalt és persze a legváltozatosabb módon ünneplünk. Az én férjem meglepetés partit szervezett nekem, de ő például úgy hagyta eltelni az ő nagy napját, mint  a többi hétköznapot. Legjobb barátnőm negyvenedik szülinapjára bulit szervezett. Koktélpartival és kerti grillezéssel ünnepelte meg a nagy napot, amire természetesen mi is meghívást kaptunk.

Azonnal előkerült a kérdés, hogy miben is kellene megjelenni a nagy eseményen. Könnyű nyári ruhám volt nem is egy, de a szandáljaim elég megviselt állapotban voltak. Ezért úgy döntöttem, szétnézek a kedvenc cipőwebáruházamban, a cipomarket.hu-n és keresek magamnak valami csinosat, amit persze nemcsak erre a bulira, de később is viselhetek a hétköznapokban. Nagyon szoktak tetszeni a Tamaris márka termékei, melyeket itt ebben a cipőwebshopban szintén forgalmaznak. Beírtam hát a főoldalon a keresőbe, hogy tamaris szandál és egy kattintás után már válogathattam is a szebbnél-szebb darabok között.

Tényleg nagyon sokszínű volt a kínálat, kétoldalnyi találatot hozott fel nekem a webáruház. Voltak itt lapos talpú, magassarkú, emelt talpú modellek, változatos anyagokban, színekben és fazonokban. Az egyetlen közös csak az alacsony ár volt bennük, amiért én is meglepetten, de örömmel tapasztaltam. A szandálokhoz általában 20%-os mértékű engedményekkel lehetett hozzájutni a webshopban. Most inkább valami lapos talpúra gondoltam, mert az jobban passzolt a pántos egyberuhámhoz. Nem tudtam dönteni két szandál között, így úgy döntöttem, mindkettőt megrendelem, mert az áruk valóban nagyon kedvező volt.

Egyébként régóta visszatérő vásárlója vagyok már ennek a webshopnak. Nemcsak magamnak, de a gyerekeimnek és a férjemnek is vásároltam már itt nem egyszer. Cipőkön kívül táskák, övek és egyéb ruházati termékek is szerepelnek a kínálatban férfiak, nők és gyerekek számára is. Ha valamilyen alkalom közeleg és nincs ajándékozást illetően ötletem, itt is körül szoktam nézni. Általában szoktam is találni olyan ajándéknak valót, amivel könnyedén örömet tudok okozni.

A termékekhez akár 60-70%-os engedménnyel is hozzájuthatunk, általában én itt szoktam kezdeni a böngészést, mert az akciós termékeket külön menüpontban sorolják fel. Ezen kívül a népszerű, keresett márkák, mint a Tamaris, a Bugatti, a Jana vagy az s.Oliver szintén külön menüpontot kaptak a kezdőoldal fejlécében.

Hiába a rengeteg termék, a webáruház felülete mégis letisztult és áttekinthető. Az eligazodást a jól felépített menü és az átgondolt szűrők könnyítik meg. De ha kondkrét elképzelésünk van, használhatjuk a keresőt is a jobb felső sarokban.

Sok pár cipőt vásároltam már innen családunk minden tagjának, de a méretekkel még soha nem volt probléma. Ez talán annak is köszönhető, hogy márkánkénti, és típusonkénti táblázat segít eldönteni, hogy melyik méretet válasszuk. Ha mégis méretprobléma adódna, természetesen van lehetőség cserére, viszont a visszaküldés költségeit nekünk kell állnunk. Probléma vagy kérdés/kérés esetén az ügyfélszolgálat e-mailen vagy telefonon érhető el. Többször beszéltem már velük telefonon, mindig udvariasak és segítőkészek voltak.

Szeretek itt vásárolni, mert könnyen és gyorsan, pár kattintással lebonyolítható a vásárlás. Általában futárral szoktam kérni a csomagomat munkahelyi címre, de akinek kényelmesebb, elmehet érte Pick-Pack csomagpontra is megadott intervallumban. fizetni előre utalással vagy utánvéttel lehet.

Új tamaris szandáljaim már pár napon belül a birtokomban voltak. Már csak azon kellett dilemmáznom, hogy a kettő közül melyiket is veszem fel a bulira.