Ezt találtuk ki, és működik! Az engedélyeket egy ilyen, a helyét megváltoztató dologhoz, amiből hűsítőket árulunk nyáron (alkoholosakat is), sokkal nehezebb, mint mondjuk elintézni, hogy legyen bejelentett székhely.

Ez utóbbi, a székhelyünk lehet az otthonunk is persze, de ez nem mindig ésszerű, ezért írjátok be a keresőbe ezeket: székhely szolgáltatás budapest. Vagy akár kattintsatok a linkre, ha végigolvastátok az összefoglalómat erről, mert nagyon jó lehetőségek vannak, és szerintem sokan ezt kerestétek! Csak nem tudtatok a létezéséről…

A szekhelyszolgaltatas24.hu oldalon láthatjátok, hogy Újlengyelben is kínálnak bejelentett székhely-lehetőséget, ami azért jó, mert ez az egyik legismertebb adóoptimalizálásra berendezkedett település. Nem kell helyi iparűzési adót fizetni, magyarán, és ha valami olyan mobilis tevékenységet végeztek, ami nem székhelyhez kötött, akkor ezen a lehetőségen spórolhattok sokat.

Viszont van székhely szolgáltatás Budapesten is, amit mi azért szeretünk, mert ott is működik az online ügyintézés, viszont, ha meg akarunk jelenni a helyszínen, nekünk vonzó volt, hogy közel is van. Eddig persze nem tapasztaltuk, hogy szükség van rá, de azért mi úgy döntöttünk, hogy egy helybéli, fővárosi székhelycím vonzóbb, mert mi is fővárosiak vagyunk. Fogadják helyettünk a hatóságokat, ha valami probléma adódik, mi emiatt is örülünk, hogy bármikor egy ugrás innen a bejelentett székhelycímünk, de nagyon meg vagyunk elégedve tényleg, az online szolgáltatásaikkal összességében.

Szkennelve eljuttatnak hozzánk mindent, bármily’ küldemény érkezik, mindig tudunk mindenről, és nyugodtan alszunk, mert az otthonunk címe így nem került ki sehová. Itthon senki nem fog minket munkaügyben keresni!… A dolgunkat pedig zavartalanul végezzük ebben a nyugalomban, kint, a terepen.

székhely szolgáltatás budapest