Barátnőimmel nagyon szeretünk beülni egy – egy pub-ba, ekkor átbeszéljük kivel, mi történt az elmúlt hetekben. Nagy egyeztetések követően tudjuk megszervezni ezeket a találkozókat, mivel már mindenkinek családja, gyerekei, férje van, de szakítunk egymásra időt időnként, mert ezt ígértük meg egymásnak. Ilyen találkozók alkalmával egy vagy több finom koktél elfogyasztása mellett nem csak az örömünket, de a problémáinkat is megbeszéljük, nagyon összetartó és minden egymásra számítható barátnők vagyunk. Ez az évek és az elfogyasztott koktélok számával mindinkább erősödik bennünk. Megéltünk sok bulit és partyt, nagyon jól szórakoztunk mindig egymás társaságában, és ez most úgy gondoljuk soha nem fog változni, aminek nagyon örülök.

Ezen a mostani kis összejövetelünkkor minden egyéb téma mellett barátnőm elmondta, hogy a lakásuk felújítása kapcsán, alternatív, új technológiájú hőforrást szerettek volna beszereltetni. Ennek megfelelően az interneten keresztül, kutatásba kezdtek, ahol rá is találtak egy remek cégre, akik nagyon újszerű, barátnőmék által még nem ismert fűtési rendszer legyártásával, forgalmazásával és beszerelésével foglalkoznak. Az oldaluk barátnőmék számára rögvest megtetszett, úgy gondolták, hogy ahol ennyire szakszerűen, mégis érthető, hétköznapi nyelven van megfogalmazva a termék működése, az, hogy milyen módon és hatásfokkal működik, szóval az a cég nagyon megbízható lehet minden tekintetben.

Nagyon hasznos megfogalmazásokat tartalmaz ez a remek oldal, mondta -lelkendezve mesélte Edina barátnőm. Teljesen laikusként érkeztek az oldalra, mégis rengeteg információval lettek gazdagabbak.

Nagyon megörültek, amikor látták, hogy arra is lehetőségük van, hogy a falra szereljenek fel fűtést. Ez pedig nem mással történhet, mint az amorf fémötvözet szalag segítségével. Nagyon hasznos technológia, mivel nagy felületen képes fűteni, hatékony a hőelosztása, és még energiatakarékos is, mindezek mellett. Ez Edináknak egy fontos kritérium volt, amikor ezen fűtési alternatíva mellett döntöttek.

Az oldal, mint már említette Edina számomra, nagyon hasznos információkat tartalmaz, kezdve attól, hogy mi is ez az amorf fémötvözet szalag, és hogy hogyan is működik. Én nagyon hasznosnak találtam, hogy leírják, a működési elvét, miszerint úgy kell ezt az egészet elképzelni, mint télen a napsütést és a téli hőfok kapcsolatát. Amikor bizonyos hőfok mellett kint állunk a napon, a sugarai által érezzük a meleget, de amint, ugyan abban a hőfokban beállunk az árnyékba, rögvest hidegebbnek érezzük azt. Ilyen hatásmechanizmussal működik a falfűtés is. Sugározza a hőt, így mindig melegnek érezzük a szobát, és a kellemes hőfok állandó tud maradni mindvégig.

Ez az egész nagyon felkeltette az érdeklődésemet és kértem Edinát, hogy írja le, hol is tudom én is elolvasni még ennél is többet, ekkor felírta nekem ezt a címet, hogy nézzek én is utána: elektromospadlofutes.info/rendszer/falfutes.
Ahogy haza fogok érni rögvest meg is nézem ezt a leírást: elektromospadlofutes.info/rendszer/falfutes, nagyon kíváncsian várom.

De mindenekelőtt tovább hallgatom Edina barátnőm beszámolóját, hogy nekik milyen tapasztalataik vannak. Természetesen csupa jókat mesélt csak továbbra is.  Miután eldöntötték, hogy megrendelik a falfűtés rendszerüket, Edina férje egy előzetes egyeztetés végett, egyfajta végső önmegnyugtatás miatt felhívta a céget. Ott egy nagyon kedves és segítőkész munkatárssal tudott beszélni, aki minden kérdésére választ tudott adni, mindamellett, hogy tanáccsal is ellátta barátnőm férjét. Nagy aggodalmuk volt, hogy ezt az amorf anyagot, nem lehet elvágni és akkor mégis, hogy lesz teljesen beborítva a faluk. A kedves női hang megnyugtatta barátnőm férjét, hogy mérjék le a falat nyugodtan és ennek a technológiának az is a lényege, hogy a padlótól és az az érintkezési pontoktól is körülbelül 10 centimétere kell elhelyezni. Nagyon nagy az időtállósága a rendszerüknek, mivel ez a kivitelezés teljesen rozsdamentes, mindemellett kopásállósággal is rendelkezik, biztosítva van a túlmelegedés ellen is.

Megrendelték barátnőmék a falfűtésüket, miután elkészül az általuk kívánt mennyiség, egy telefonhívást követően időpontot egyeztettek, beszerelés tekintetében mikor is lenne alkalmas az. Nagyon rugalmasak és minden kritériumot előtérben tartottak. Személyesen pedig kiderült, hogy mennyire összeszokott és profi csapattal van dolga Edináiknak. Szuperül sikerült a felfűtésük, azóta is nagy szeretettel használják, és mindenkinek csak ajánlani tudják ezt a technológiát és a rendszert forgalmazó, és szerelő céget.