Imádom a koktélokat, de szerintem ezzel sokan így vannak. Azt, hogy vidámak, színesek és sok féléből lehet választani, de persze azt a legjobban, hogy mindig rendesen becsípek, ha koktélt iszom.

Van egy bár, ahova járni szoktunk, csupa jó fej, igényes ember jár oda, azért szeretjük. Az esetek többségében 2-3 koktélt szoktam meginni, aztán már csak alkoholmenteseket, mert nem vagyok profi alkoholfogyasztó és nem bírom túl jól a piát, de a múltkor valahogy nem éreztem, hogy hol vannak a határaim, és nagyon becsíptem. Szerencsére vicces részegre szoktam magam inni és nem vagyok se túl szentimentális, sem agresszív ilyenkor, szóval mulattatom a népet, és ez tetszik nekik. Legalább is majdnem mindig. A múltkor sikerült egy kicsit túlzásba vinnem ezt is.

ékszershop

ékszershop

Volt egy lány, akit kiszúrtam magamnak az elején, mert annyira gyönyörű, csillogós fülbevaló volt a fülében, hogy azt hittem elájulok, mikor megláttam. Amúgy is olyan vagyok, mint egy szarka, imádom, ami csillog, ami ragyog, teljesen megragadja a figyelmemet és nem tudom levenni róla a szememet. Nekem is nagyon sok van otthon, van egy ékszershop, amit már teljesen kifosztottam, de amit máson látok, az mindig sokkal jobban tetszik. Na, ezzel a fülbevalóval is így jártam, teljesen rákattantam, és mikor már kicsit becsípett állapotba kerültem, odamentem a lányhoz. Először az volt a tervem, hogy megkérdezem hol vette, de túlságosan is belelendültem, és a végére már eljutottunk oda, hogy ajánlatot tettem a fülbevalójára. Ő természetesen nem akarta eladni nekem, de ez engem abban a helyzetben nem nagyon érdekelt, elkezdtem zaklatni, alkudozni, a végére pedig majdnem a biztonsági őrök kísértek ki. Az volt a szerencsém, hogy sokat járunk oda és ismernek, ezért csak figyelmeztettek, hogy hagyjam abba, amit csinálok, mert nem lesz jó vége így az estének.

Végül nagyon jól mulattunk az este folyamán, de a történet, hogy meg akartam venni minden áron a svarowski fülbevalót a lánytól, anekdotává vált, és azóta is azt hallgatom folyton, mikor találkozom a barátaimmal. Pedig nem vicceltem, mikor azt mondtam, hogy nekem az minden áron kell, mert még most is, józanon is azt gondolom, és nem múlik az érzés azóta sem. Szétnézek az ékszershopban, hátha rábukkanok valami hasonlóra.