Egy szép nyári napon, amikor hét ágra süt a nap, nem sietsz sehova, csak élvezed, hogy végre van egy kis időd magadra, akkor mit csinálnál legszívesebben? Valószínűleg te is beülnél valahova beszélgetni a barátaiddal, hiszen biztos, hogy rég nem láttad őket, mert sokat dolgoztok mindannyian, vagy éppen iskolába jártok. Vagy akár mindkettő, mint ami korábban az én esetemben is így volt. Ha éppen nem az egyetemen ültem, akkor az irodában voltam és dolgoztam. Hogy fizethessem az albérletemet, hogy legyen mit ennem és, ha úgy adódott, akkor néha szórakozásra is volt idő. És olyankor pedig az első telefonálást én is a barátaim felé ejtettem meg. Összecsődült a csapat és már mentünk is, hogy beüljünk valahova és kicsit beszélgessünk.

Én nem vagyok a híve a chattelős beszélgetéseknek, vagyis inkább úgy mondanám, hogy én is okostelefont használok és igen, én is kihasználom a lehetőségeit és állandóan tartom rajta a kapcsolatot a többiekkel, akik nekem fontosak, de szeretem, sőt, igényem van rá, hogy azokkal, akik nekem fontosak, személyesen is találkozzak. És ezzel így vannak a barátaim és a családom is, éppen ezért mindig, amikor éppen időnk van, akkor már hívjuk is egymást, hogy van-e a másiknak esetleg ideje, ráér-e egyáltalán.

A város tele van olyan helyekkel, ahova be lehet ülni koktélozni, mi is azt szoktuk néha csinálni, ha éppen olyan kedvünk van. Számtalan koktél közül lehet mindegyik helyen válogatni, néha az ember dönteni sem tud közöttük. Miközben a jó időben a teraszon ül az ember a barátaival, kortyolja a finom koktélokat, akkor érzi az ember, milyen jó, amikor végre van egy kis ideje, amikor semmit nem kell csinálnia, nem rohan sehova, csak kicsit lazít a barátaival.

Még jó, hogy a városban erre számtalan lehetősége van az embernek, nem is kell messzire menni, mert szinte már minden sarkon van egy jó kis étterem, kocsma, bár, szórakozóhely, klub, bármi. Ezért szeretek a városban lakni, mert bármit találok is ki, mindenre van lehetősége. Na, jó, túrázni mondjuk nem lehet, de ettől függetlenül számtalan lehetőség van itt a szórakozásra és kikapcsolódásra.

Categories: Uncategorized